layla-15-mistyblush-3

Fredag! Fast det känns som en lördag allra minst, eller hur? Men det är fredag och det är dags för holofredag! Besök Kerstin för fler underbara holos, jag skulle tro att hon är tillbaka från semestern nu och kör holofredag som vanligt.

Idag vill jag visa er en helt underbar holo från Layla – 15 Misty Blush! Färgen är svårbeskrivbar, men en blandning mellan brun och lila utan att gå alltför mycket i brunt. Men detta är en holo som är något så ovanligt som vacker i vanligt dagsljus! Alltså, inomhus. Lacket är med andra ord vackert i sig och ger faktiskt regnbågar även i skugga – det krävs ingen sol för att de ska synas tydligt. Bilderna jag visar är tagna både i mulet dagsljus och i solen. Bilderna tagna i mulet dagsljus visar färgen bäst.

Tror det blev tre lager till slut, fick en dragning på ringfingret som syns lite men annars hade nog två lager räckt. Lätt att måla med som alla Laylas holos har varit, lätt att få fina kanter och med aqua base (NfuOhs – finns på Nailmail denna månad!) var det bara en nagel som krånglade. Torkade snabbt som ett kicks och ger en jämn och fin yta.

Personligen älskar jag holos och jag älskar detta lacket. Kan tänkas vara en favorit bland Laylas lack, fattar inte varför jag inte köpte det tidigare! Om du är snabb kan du köpa detta på Nailmail, finns tre stycken kvar så skynda dig!

layla-15-mistyblush-1layla-15-mistyblush-2layla-15-mistyblush-5layla-15-mistyblush-4layla-15-mistyblush-6

Comments are closed.