24 april, 2024

Diamond Cosmetics – Decadence

diamondcosmetics-decadence-1

Sköna lördag. Blev inte Lila Lördag idag – någon som vill ta tag i den bollen? Jag kan ställa upp med inLinkz-kod precis som jag hjälper Tove?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Inte lila som sagt, utan brunt! Diamond Cosmetics – Decadence köpte jag via Nailmail och är också ett av de sorgligt glömda lacken. Det här är iofs mest glömt för att det är brunt – jag har väldigt svårt för bruna lack. Jag gillar brun ögonskugga, men nagellack? Nej, det blir för dystert! Men Decadence har en ganska fin brun nyans ändå, går lite mot rött som ni ser längs kanterna. Skimret ger det ett fint djup också, så visst är det fint på sitt sätt. Men jag tror jag kommer lägga upp detta i min bloppis ändå vartefter.

Här är det två lager, otroligt bra formula och lätt att lacka med. Blir ett fint resultat men jag har nog städat lite tror jag.

Bilderna är fina och det är fint, men det är ändå ingen favorit. Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!


English: Diamond Cosmetics – Decadence, brown shimmer with perfect formula. I dont like brown polish, but it is pretty nice. 

diamondcosmetics-decadence-2diamondcosmetics-decadence-3diamondcosmetics-decadence-4diamondcosmetics-decadence-5diamondcosmetics-decadence-6

6 tankar på “Diamond Cosmetics – Decadence

Kommentarer är stängda.