När jag beställde Zoyas neonlack från kollektionen Mod Mattes, trodde jag att även dessa skulle bli en dröm att måla med. Alla lack från Zoya som jag hittills använt någonsin i hela mitt liv har varit helt underbara. Men dessa. Njet. Detta är iaf Zoya Mitzi.

Usch, vilken hemsk nagellacksupplevelse. Kanske hade jag fel baslack, eftersom det första lagret var helt randigt och fläckigt. Kanske funkar Aqua Base bäst på dessa också? Ok, två lager då, det borde räcka tänkte jag. Nähä, tre då? Nej, FYRA flöööödiga lager senare såg det acceptabelt ut! Inga fläckar men riktigt fula kanter och kladd överallt. Tur man har ett snabbtorkande överlack som The Shields av A-England.

Som ni ser sparade jag ringfingret utan topplack, för att visa er att det torkar matt. Som alla neonlack verkar göra. Men visst är det snyggt även om själva lackandet var hemskt. Jag tycker nog att kameran lyckades fånga nyansen bra, det är limegrönt och inte gult och det syns väl på bilderna.

Kommer nog byta till något annat ikväll… ;)

  1. Usch vad tråkigt när formulan är jobbig, då brukar jag känna att jag bara vill ta bort allt och gå utan lack.. I typ tio min tills jag lugnat mitt sinne och valt ett annat :)

  2. Oerhört snygga bilder! Jag minns att alla tre var hemska att måla med. Tror inte jag provat dem sen förra året när de kom. Orkar inte kämpa med dem. Sen är det ju bara Mitzi som är snygg i färgen också.

    • @Sminkan, Tack så mycket! =)
      Ja, jag har ju bara lackat med detta men provade att göra prickar med de andra. Det rosa var också tjockt medan det blå var rinnigt och skirt. Får se om jag gitter prova dem…

Comments are closed.