…med att förlova oss!

hands

-♥-

Jag är inte så romantiskt lagd men jag vill ändå vara gift med mannen i mitt liv. Bitvis har vi haft ett tufft förhållande med dödsfall och konflikter, men vi har alltid kunnat lita på varandra. Anders är min själsfrände på alla sätt som går. Vi har samma humor, livsinställning och värderingar. Dessutom har han ju stannat vid min sida i fem år, trots de världskrig vi kan ha när vi är i osynk.

Men när vi är i synk, då förflyttar vi berg.

Vi kommer förmodligen inte ha ett bröllop med tillhörande fest, utan bara en privat vigsel. När och hur vete sjutton, det blir en senare fråga.

Läs gärna Anders blogginlägg om detta också, han är lite mer pluttignuttig än vad jag är… ;-)

-♥-

Tack till Hallbergs Guld på Linden som oroade sig för att våra ringar skulle komma fram i tid, med alla helgdagar som varit senaste veckorna! Vi valde breda ringar i titan, min med en liten mini-diamant också. Inuti står det K + A = <3 11/5 – 2013. =) Jag har verkligen galet smala fingrar, storlek 47! Jag hoppas jag vänjer mig vid känslan också, känns lite obekväm än så länge men det blir nog bra!

rings

 1. Så roligt att läsa! Kärleken övervinner allt! Känner igen mig i det du skriver om att gå igenom svåra konflikter men att ni är starka tillsammans. Lika för oss!
  Önskar er all lycka och stort grattis till er båda! ♥

 2. Stort grattis. Vad underbart!! Önskar er lycka till på er resa genom livet tillsammans. Kärleken är stark. <3

 3. Jättestort grattis till er!!! Vad härligt :-) Kärleken blir bara starkare när man måste gå igenom svåra perioder tillsammans. Känner också igen mig i det du beskriver.

  Det är roligt med bröllopsplanering, även om det inte behöver bli ett stort kalas av det hela. Vi förlovade oss förra året, också efter fem år, och nu i september blir det bröllop :-)

  Fina ringar förresten! All lycka till er.

 4. Grattis! Roligt att läsa om att ni förlovat er, jag önskar er all lycka. Tror att nyckeln till ett bra förhållande är just att man även går igenom de där världskrigen men ändå står stadigt :)

 5. Grattis till er! Vilka fina ringar ni har, jag har också förlovningsring i titan och är hur nöjd som helst med den.

 6. Grattis! Man vänjer sig vid att ha ringar på fingret, nu känns det tomt om jag inte har mina på mig

 7. Ett jättestort grattis från mig till er! Underbart att läsa om ert starka förhållande. Ringarna ni har valt är otroligt snygga och jag kan tänka mig något liknande den dagen det blir aktuellt för oss. :)

Comments are closed.