nfuoh-64-1

Fredag igen, massor med sol och chans att visa er en riktigt magisk holo! Ni besöker väl Kerstin idag för fler magiska holos?

Det är som bekant NfuOh på Nailmail denna månad. Ni beställer som vanligt på nailmail.se/shop fram till den siste maj. Eftersom det är just NfuOh är det också läge att visa er NfuOhs vackra holos! Jag har en version från 2010 kanske, jag har hört att senare batcher har varierat i kvalité. Men denna har tydliga, vackra och rena regnbågar. Jag talar alltså om NfuOh – #64! Jag har tidigare inte visat bilder på denna utan bara en film – ni ser den filmen här! På filmen är det lackat med topplack, det har jag inte använt på dessa bilder.

#64 alltså, en rosa holo. Två lager på Aqua Base – nästa inlägg jag publicerar senare i eftermiddag visar på skillnaden med eller utan aqua base. Alla behandlingslack kostar samma som färglacken denna gång, så passa på att bunkra upp! Det ska jag göra! Två lager, inga sprickor denna gång och torkade innan jag hann säga ”NfuOh!”.

Sweet.

nfuoh-64-2nfuoh-64-3nfuoh-64-4nfuoh-64-5nfuoh-64-6nfuoh-64-7

 

Uppdatering: Apropå det här med regnbågar då…

holo-pride

  1. Jättefina bilder! För den som är så där sjukt holo-kalenderbitare som jag så är batcherna efter 2007 de som inte är lika holografiska. De har skiftat efter det, några usla batcher med mer foilaktiga lack runt 2009 och sen blev de bättre igen. Jag har inget i originalbatch men flera av mina är helt okej men inte alla.

Comments are closed.