Igår fick jag en låda med Kicks nya Hair Care-serie. Härligt med ett så tungt paket hemskickat måste jag säga =)

Paketet innehöll shampoo och balsam i Volumizing-serien, samt mousse, thickening spray, torrshampoo och styling powder. Balsamet är givetvis inte silikonfritt, även om de åtminstone inte har dimethicone som andra ingrediens som det brukar vara på budgetmärken.

Jag har hunnit testa torrshampot, tyvärr är det av sorten där en kula måste skakas omkring – vilket ofta betyder att det innehåller ingredienser som behöver skakas om för att fungera. I detta fallet är det potatisstärkelse, vilket blir väldigt märkbart i håret. Det blir strävt och kalkigt, riktigt otäck känsla. Dock är den rosa flaskan där alltså Styling-versionen, deras andra torrshampon kanske är bättre.

 

kicks-haircare

Så, detta är alltså deras nya produkter, som jag fått hem:

Volumizing Shampoo/Conditioner

75 ml för 39 kr, 300 ml för 79 kr. För hår med en tunnare hårkvalité, innehåller blåbär samt keratinextrakt som återuppbygger håret, ger glans, viktlös volym och mjuk fyllighet.

Volumizing Mousse

75 ml 39 kr, 200 ml 79 kr. En uppgraderad mousseversion med som vårdar samtidigt som den ger volym och en fin, mjuk fyllighet.

Styling Powder

50 ml för 79 kr. Stylingpowder som ger en rootlift, matt, kraftig och hållbar textur. Innovativ förpackning som gör den lätt att fördela i håret.

Thickening Spray

200 ml för 89 kr. Fyllighetsgivande hårspray som ger fyllighet och mjuk volym.

Dry Shampoo Styling

75 ml för 39 kr, 200 ml för 79 kr. Torrshampo som är en volymgivande stylingspray med massor av textur.