hm-superblue-1

Så var det måndag igen. Helgen gick fort och även om jag inte hann det jag hade tänkt göra var det en fin helg tillsammans med Anders. Men, nu är det måndag och det betyder Blå Måndag hos Tove! Besök henne och kolla på fler snygga blåisar!

Idag vill jag visa er ett lack jag fått av just Tove! Hon gav mig ett set med Super Blue och Glitter Blue från H&M, Glitter Blue får ni se en annan gång för idag är det Super Blue som gäller! Tove själv visade detta för några veckor sedan och lyckades får mycket bättre bilder än vad jag gjorde här, men de får duga. Super Blue kommer i en av H&M små flaskor, ganska lätthanterlig trots sin lilla storlek trots allt. Färgen är underbar, en djup metallisk nyans som är ljuvlig. Riktigt vacker!

Här har jag använt två lager, tyvärr något rinnig formula men den gick bra att få snygga kanter med ändå. Kanske att det samlades lite längst ner men inte så det störs. Problemet med metalliska lack är ju annars att borstdragen syns, det kräver också en väldigt slät yta som mina naglar inte har just nu.

Jag gillar färgen på detta iaf, det är supersnyggt! Vad tycker du? Rösta ovan!

English: H&M Super Blue, from a set with this and Glitter Blue. Very nice blue!

hm-superblue-2hm-superblue-3hm-superblue-4hm-superblue-5hm-superblue-6

  1. Åh, jag gillar verkligen det här lacket! =) Och kul att det fick vara med på Blå Måndag, det var ju lite tanken med presenten.. ;)

Comments are closed.