Är det någon mer som kommer klicka hem hela denna kollektion på tisdag klockan 10 på morgonen? Models Own – Beetlejuice Collection alltså. Såå fina även om de kanske inte är helt unika. Men om andra älskar glitter över allt annat älskar jag duochromt! Älskar!

Andrea har hittat swatchar! Kolla här! Dessutom tycks dessa inte vara limited edition, så det är ju ingen stress =)

  1. VILL HA! Men har nog inte råd :(
    Är rädd för att bli besviken, har ju inte hittat några bilder på dem…

  2. Jag var så sugen på dem, men när jag var inne på hemsidan och skulle köpa dem så kollade jag på innehållsförteckningen och såg att de bl a innehåller formaldehyd och toluen. Nästan alla andra märken har ju tagit bort de ingredienserna nu. Det blev inget köp för mig. Jag får leta efter några andra liknande. Tips? :-)

Comments are closed.