hare-dauphineofdecadence-1

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Tisdagar är nästan värst kan jag tycka… Känner mig väldigt inspirationslös, sliter med en webbsida som kräver fler bilder och även med röstningspluginen på den här sidan som inte funkar som den ska. Åhh, irriterande. Funderar på att nollställa den igen och köra om, för att en gång för alla få den att funka!

Idag vill jag iaf visa er vad jag använde Make Up Store Christian till! Som bas till Hare Dauphine of Decadence! Som bekant är DoD full av fyrkantigt guldglitter, men också turkosa glitterbitar. Kanske dumt att få dem att drunkna i en turkos bas, men jaja. Jag gillar att det blev så blingigt, perfekt manikyr för helgens augustifest! Tack vare min easy peel kunde jag också dra på ordentligt med glitter, med ett lager aqua base längst ner höll det i tre dagar.

Här har jag använt tre flödiga lager av DoD, det är inte direkt svårt att få ut glittret på nageln om man säger så! Sedan att det är platt glitter gör att det inte blir en trist skrovlig yta som sväljer topplack. Här är det två lager och det räckte bra.

Jag tyckte det här var enormt fint! Kommer absolut använda denna i fler kombinationer, jag gillar verkligen riktigt guld på nageln!

Vad gillar du denna? Rösta i rutan ovan! (ja, jag nollställde alla andra. Denna blir den första! Förlåt och tack för att du röstar! Nu hoppas jag den ska fungera!)

hare-dauphineofdecadence-2hare-dauphineofdecadence-3hare-dauphineofdecadence-4hare-dauphineofdecadence-5hare-dauphineofdecadence-6

  1. Jättevackert glítter!
    Röstningsgrejen funkar aldrig för mig, men jag trodde att det berodde min fruktansvärt konstiga laptop… Den gillar inte bloggar alls :P Av någon skum anledning kan jag bara klicka på 2 eller 3 stjärnor! Vilket allt som oftast är på tok för få när det gäller dina lack :)

    • @Sanna, Ja, det är enormt fint… =)

      Väldigt konstigt att det inte funkar ordentligt! Dumma är ju att det funkar hos mig, så jag vet ju inte hur jag ska göra. Men roligt att du tycker mina lack ofast är fler än 2-3 stjärnor! ;-)

Comments are closed.