darlingdiva-purplerain-1

Fredag och dags för Holofredag! Besök Kerstin för fler fina holos idag!

Här kommer ännu ett lack jag fått från min fina födelsedagsgrupp, från Sara närmare bestämt. Namnet är Darling Diva – Purple Rain och är en härlig lila holo, kanske inte världens starkaste holo men väldigt fin ändå. Syns bäst på bilden ovan tycker jag, ganska grovmalen holo på den här måste jag säga. Men grundfärgen är fin, jag gillar ju lila som ni kanske minns.

Här är det tre lager, det vallade sig lite på änden av någon nagel men annars är det bra formula. Inte seg och jobbig alltså utan helt ok. Lätt att så snygga kanter också.

Jag gillar färgen och effekten, även om det inte är så unikt kanske.

Vad tycker du om detta?

darlingdiva-purplerain-3darlingdiva-purplerain-2darlingdiva-purplerain-4

Comments are closed.