Vad kul att så många var med idag på veckans Gröna Onsdag! Jag kan förstå att det blir lite tradigt med temaveckor, men det är ju inget tvång att vara med. Personligen ser jag det som ett kul sätt att hitta nya bloggare – båda för er och mig. Jag är ingen jätteblogg men om jag kan bidra till att andra härliga nageltjejer där ute får fler besökare är jag glad! Då är syftet uppnått anser jag.

Vad jag sen tycker om att ha min reader full med temalack – so what? Ibland kan man gå över sig själv också.

→ Här hittar du förresten alla deltagare (ever) på Instagram under taggen/hashtaggen #GrönOnsdag!

Nåja, här är veckans deltagarlista! Besök och njut!

  1. Hurra för massa grönt! Jag måste börja trixa med mina grönisar tidigare, tidsbristen trasslar till det. Men som tur är finns ju instagram där så man kan se en liten peek på Contrary ”The Way I Am” där!

    • @Gaming Nails, Ja, förstår det. Jag förbereder naturligtvis allting på tisdagen, planering är nyckeln. Jag jobbar ju på onsdagar så kan inte fixa med det då. Men instagram är ju superbra att det finns om du ändå vill vara med! =)

  2. kul med temadagar, speciellt att få se nya bloggar. har dock upptäckt att jag har alldeles för lite nagellack, speciellt gröna, så kan inte delta så ofta men kul när man gör det.

Comments are closed.