Har ni sett att Kenza börjat med balsammetoden? På bara en månad har hennes hår blivit riktigt fint, kul att en så stor bloggare skriver om det! Kan hon kan ni, eller hur?

Jag tänkte att ni skulle få lite tips på No’Poo-bloggar? Jag blev själv ett av tipsen i No’Poo-gruppen på Facebook, kul att det jag skriver uppskattas! Så nu ger jag lite länkkärlek tillbaka! Känner du till fler bloggar får du hemskt gärna tipsa mig!

June’s Abstracts

Den här har jag tipsat om förut tror jag, hon skriver mycket om balsammetoden bland annat.

Även kallad ”Räddaren i duschen” av en läsare, vilket jag ödmjukt tagit till mig. 24 år. Skriver en skönhetsblogg som uppmuntrar till personlighet och mod. Är svag för Bruce Willis, zombies, Lady Gaga, norska slasherfilmer, mormors klänningar, Batman och roliga t-shirtar. Jag har inte använt schampo på flera år och jag kommer aldrig någonsin ge upp försöken att upplysa läsarna om no poo och få dem att sluta med skadliga kemikalier i sina skönhetsprodukter.

Lady Dahmer

Lady Dahmer känner nog de flesta till, hon är en auktoritet och riktigt riktigt läsvärd inom många områden. Hon skriver också om No’Poo.

Fet, ickefjäskande, oförskämd och orakad gaphals. Skamlös feminist och socialist och alldeles alldeles underbar, brevväxlar med seriemördare, kritiserar normer, tjatar om genus och tvättar håret utan shampoo. Jag är en nagel i ögat på könsrollssamhället och en spark i pungen på patriarkatet.

Jag är en fantastisk människa som alla borde träffa!

Emma Granath

Ekologisk hudvårdsterapeut som också har salongen och butiken Oikos på Kungsholmen. Mycket om naturlig hudvård.

Vi vet att ekologiska hudvårdsprodukter kan hjälpa och stödja utifrån till ca 20%. De resterande 80% påverkas inifrån. Både fysiskt och psykiskt. Vi ger råd om kost, tillskott, litteratur, produkter och samtalar om känslor och tankars inverkan på huden och på hela kroppens hälsa.

Det är också om dessa ämnen jag skriver här i min blogg.

Jag brukar också säga att jag arbetar med kvinnorfrågor och miljöpolitik förtäckt i ekologisk hudvård.

Naturligt Snygg

Skrivs av Hannah, skönhetsjournalist med naturligt inriktning.

Jag är varken miljöingenjör, kemist eller ekologisk hudvårdsterapeut. Jag är Hannah, journalist sedan 18 år och skönhetsjunkie. 2008 började jag skriva om naturlig skönhet i Metro där jag var featurechef. I dag arbetar jag som redaktör på Spoon Publishing, skriver om naturlig skönhet i “mitt” gamla magasin Allt om LCHF, som ges ut av Expressen, och då och då skriver jag också om naturlig skönhet i Svenska Dagbladet.

Jag är ingen fundamentalistisk miljökämpe eller eko-fanatiker, jag försöker bara bli lite mer medveten om vad jag smörjer på huden. Och så väntar jag tålmodigt på att Pradas dofter ska NaTrue-märkas.