Just som jag sätter mig här vid datorn börjar det regna ute. Det har varit en väldigt fin dag på jobbet, åtminstone fram till 14 eller så då temperaturen sjönk (från 22 till 17) och vinden indikerade annalkande regn. Förutom krånglande linser har det varit väldigt skönt att jobba ute idag, tack och lov att jag har ett jobb där jag får röra på mig ordentligt och vara ute – även om det kanske inte är riktigt lika roligt när det är snöstorm och minus 25.

rad1rad2

Men, det är dags för deltagarlistan för denna veckas Gröna Onsdag! Många bidrag idag, fina och härliga gröna manikyrer i massor med nyanser! Vad gillar ni mitt lilla kollage? Jag hoppas det är ok att jag lånade era bilder, alla källor är ju från bidragen nedan.  Kul förresten att jag tog på mig just en grön temadag, med tanke på mina försök att köra no’poo i allt i mitt liv och dessutom kör ut Ekolådan =)

Deltagare Grön Onsdag

Det var alla tror jag! Skriv en kommentar om jag missat någon!

Comments are closed.