28 mars, 2024

Dagens: Depeche Mode

Igår var jag och Anders på Depeche Bar, ett årligt evenemang som hålls på Broadway Café. Igår var det tyvärr inte lika bra som det brukar (tydligen), problem med ljudet etc samt att Anders hade migrän gjorde att vi gick redan vid 9.

Men jag klädde upp mig en aning iaf, med en grå stickad klänning och svarta tajts och höga stövlar. En får väl be om lite credd för det iaf? ;) Jag provade också några – de flesta, eller alla – av de nya sminket jag fick från ORGANIQS.

På ögonlocken den svartgrå skuggan Smoky Black, detta ovanpå Shadow Insurence så den kom fram ordentligt. Mjuk och lättarbetad, tycker den var riktigt fin! Ganska ljus och absolut inte svart, mer grafitljusgrå eller nåt sånt. Ovanpå den Golden från Make Up Store, för en guldig accent. Det som jag trodde var en bronser, eftersom det stod på baksidan av asken, var mer ett puder. Den gav en riktigt fin finish, snyggt! Även läpparna är med nya läppglanset Rose med ett stänk Golden ovanpå samt mascaran är med. Mascaran är en ganska klassisk volymmaskara med en helt vanlig borste och lite fibrig formula. Blev väldigt fint, inte för ihopkletat och inte för tunt. Kan vara en ny favvo?

Vad tycker ni, fint och naturligt resultat eller?

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame
Puder: ORGANIQS – Compact Powder – 003 Sunny Beige
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: ORGANIQS – Eye Shadow – 032 Smokey Black. Make Up Store Cybershadow – Golden.
Mascara: ORGANIQS Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Eyeliner: Wet n’ Wild

Läppar: ORGANIQS – Lipgloss – Rose

4 tankar på “Dagens: Depeche Mode

  1. Snyggt. Kul att du Fick en chans att klä upp dig lite. Det var du värd. Synd bara att Anders inte mådde bra.

Kommentarer är stängda.