Det enda som inte är torrt och rynkigt på mig just nu är mina ögonlock. Så då är det väl bara att sminka rejält med mörk mejk eller? Så kanske inte så väldans många lägger märke till att jag ser ut att vara 85… Eller? ;) Jag skulle ha låtit bli att dra på foundation, bara kräm hade varit bättre. Rätt kul dock att dra bort hud! :D

Jag grundade med UDPP, därefter en skugga från Mist som heter Seattle (Seriöst ett av de mest pigmenterade skuggor jag har! Beror det på att jag har en svätt vodka i den för att få ihop den då den var krossad? Fylleskugga!) över hela ögonlocket, upp till globlinjen. I globlinjen den mattsvarta skuggan Black från Face, något utsuddad mot ögonbrynet. Inte så mycket som synes. Under ögat en turkos skugga från Pierre René. Den suddades ihop med en svart skugga, för att mjuka upp kajalen som användes runt ögat och på vattenlinjen. Svart mascara från Clinique, kajalen är Revlon.

För en gångs skull fick jag den symmetrisk! Yay! Men vad är det för fel på mina fransar? Jag får nog ta och investera i en sån där fransnäringstjosan. Vilken anses vara bäst nu för tiden?

Jag blev väldigt nöjd över mejken dock, förutom huden då… Kolla hur den ser ut över kinderna och pannan på bilden nedan tex. Uschalemig!

Comments are closed.