ons-1203-1

Här kommer onsdagsmejken, med skuggor från Meow Cosmetics som jag fått av Andrea!

Jag har använt mörkbruna Anubis från Egyptian Treasures-kollektionen över hela ögonlocket, samt guldiga Or (tror jag) från Rainbow’s End-kollektionen (tror jag). Blev lite ojämnt men det funkade. Svart eyeliner och mascara som vanligt.

Måste börja med läppbalsam om nätterna, och kanske primer för mina djupa porer. Är så grymt torr i huden just nu, men det ordnar sig =)  Tänk att mina lockar fortfarande håller sig!

Rätt mörk mejk för den soliga våren, men bakom mina solglasögon kan jag va mig själv!

English: Golden brown shadows from Meos Cosmetics, Anubis and Or. 

ons-1203-2ons-1203-3

Produktlista

Hud
Foundation: Max Factor Age Renew Creamy Ivory
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Anubis och Or.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: bareMinerals Eye Brow Definer – Universal Dark.
Eyeliner: Eyeko Thin Eyeliner

Läppar: Läppbalsam

Attityd: Faktiskt ganska pepp på att jobba! Ut i solen!

 

  1. Nej men så snyggt! Jag tyckte direkt att det såg ut som Meow, och det var det! De har så läcker lyster tycker jag! Japp, Or är från Rainbow’s End, de jobbiga ST. Patrick’s Day-skuggorna som bara kan köpas under Mars varje år ;)
    (är du sugen på att handla från dem så har de rabattkod just nu till 18/3, kolla FB!)

Comments are closed.