Ibland behövs det inte så mycket för att se sommarfräsch ut. Så här går det till för mig!

Här har jag grundat basen med Too Faced Primed & Poreless, bronzer-edition. Det ger en bra grund och som ni ser, inte så tydliga porer. Denna smetar jag ut på kinderna och tinningarna. Därefter har jag ID Bare Minerals, matta varianten i hela ansiktet. Därefter brukar jag alltid använda bronzer, vanligen från Isadora, men den glömde jag denna gång! Weird. Nå, det har jag på kindbenen och ner en bit på kinderna för att undvika skarpa kanter.

Sedan är det givetvis upp till din egen kreativitet, jag valde att enbart använda Lumenes rosa skugga som jag fick i våras på globbenet och ner en del under ögat. Rosa är fint tycker jag, ger en fräsch look som jag gillar. Svart mascara. Sedan slutligen ett rosa läppsift från Mac, utmålat med en pensel och med lite plumper från DuWop.

Håret är lite crazy idag, heh. Fick nästan självtorka, sedan lite Dust it och spray, rufs rufs klar!

 

  1. Superfint! Gillar hela looken.. Det edgy håret med den söta sminkningen, kul kontrast.. :)

    Och Karin! Vad sjukt fin din hud blivit! Det är ju en otrolig skillnad!

Comments are closed.