29 april, 2024

Dagens: Ekoninja

Jag vet att jag knappt bloggat i helgen och kunde ha visat denna då, men den kommer nu istället! Detta är alltså fredagens mejk, anledningen till att jag ville vänta med den var för att den består av skuggor från Ninja Minerals, årets julklapp i Nailmail.

Alla har alltså fått en fullsize-skugga från Ninja Minerals, värd 45 kr. Som ni ser på bilderna är det alla möjliga färger ni fått, allt från orange till grönt till blått, men också några ljusare highlighter-skuggor. Tyvärr hann Sara inte med att skriva namn på skuggorna, men kolla gärna på http://ninjaminerals.webs.com för färgkarta. Och om du är sugen på att beställa fler skuggor från Ninja Minerals, så får du 10% rabatt om du anger koden ”Nailmailjul”.

Jag hoppas ni kommer gilla den skugga du fått, om inte kanske någon i din omgivning tycker om den! De är otroligt pigmenterade iaf och har du en schysst primer under kommer de definitivt ”poppa”!

Så som sagt, jag har använt två av de skuggor jag fick av Sara. Den ena är knallig grön och det kan vara Ogre. Den andra är en mörkt grå med ett grönt eller blått skimmer, det kan vara Norrsken Stormy Seas. Sara får gärna rätta mig om jag har helt fel! Jag har grundat med UDPP, över hela ögonlocket, därefter gröna Ogre i den inre ögonvrån och Norrsken Stormy Seas i den yttre och under ögat. De var lätta att sudda ihop och upp mot globlinjen, så plus där.

Jag har också en blå kajal från Revlon i vattenlinjen och över ögat, svart kajal från Clinique. Läppglanset är från H&M.

10 tankar på “Dagens: Ekoninja

  1. Superläckert! Verkligen en snygg blandning, nu blev jag inspirerad. Tusen tack för julklappen! :)

  2. Tack för julklappen. Skuggan är en storasyster till MUC:s Elegant, en lite mörkare lilabrun. Passade fint i globen idag på jobbintervjun….

Kommentarer är stängda.