Dags igen för en Fototriss och temat denna gång är Ljus! Denna gång är det också en tävling från Coolstuff, vore kul att få vinna för en gångs skull!

Jag väljer tre bilder från kyrkogården, Norra Kyrkogården i Norrköping. Det var en speciell dag där i måndags när jag var där. Full av tankar på min pappa, massor av känslor som vällde upp. Och så solen som valde ut enskilda stenar att belysa eller bara lysa upp i strålar.

Nu har jag redan visat den bästa strålbilden, så ni får dessa istället.

Vad tycker du om detta inlägg?

 • Älskar det! (0)
 • Bra! (0)
 • Helt ok! (0)
 • Ingen åsikt (0)
Okategoriserade
 1. Vackra, lite vemodiga bilder! Fint trissat

  Läste texten om dig och din blogg och läste att du bodde ”sambo Anders och med ett högst påtagligt minne av vår underbara birma Wendy. Jag blev nyfiken på vad du menade med påtagligt minne av…Birmor är fantastiska och bilden på vad jag gissar är Anders och Wendy är jättefin…ser helt ljuvligt ut…och birmigt!

  Ha en skön söndag!

  • Tack så mycket! Birmor är verkligen ljuvliga!

   Och ja, jag menade som jag skrev, minne av Wendy. Hon dog i början av oktober, 19 år gammal. Vi saknar henne jättemycket….

   • @Karin svarar, oj så sorgligt men fantastiskt att ni fick ha henne i 19 år! Det är en hög ålder för en birma… Jag vill inte tänka på den dagen då det händer här…hoppas bara mina blir lika gamla!!!

Comments are closed.