Såja, hemma efter en flummig dag i Linköping!

Sov riktigt illa inatt, Anders telefon låg och pep och jag var väl för borta för att fatta att det var hans… Den piper väl var tjugonde minut eller nåt så ni kan ju tänka er hur min sömn mellan 4 och 6 var… Nåja, nu är jag iaf hemma igen och kan visa upp den utlovade mejken!

Här har jag alltså använt skuggorna från Youngblood-paletten Moulin Rouge och där jag använt tre av de fyra skuggorna. Jag blev mycket förtjust i framförallt den bruna skuggan (den är bra mycket brunare än min bild visar), påminner mig om hur mycket jag saknar min Deadly från MUS. Jag började dock med den vita Revue i den inre ögonvrån och arbetade in den bruna Cabarets från ytterkanten in mot mitten. I mitten tog jag sedan den röda Red Light, dvs den röda i den nedre raden.

Mycket lätta att arbeta med, mjuka och väl pigmenterade och verkligen en stor skillnad mot Kicks skuggor som jag använt på sistone. Sedan är det också skönt att de är pressade mineralskuggor, det gillar jag! Eyelinern får jag testa imorgon, den stämde inte med den här mejken kände jag.

Jag hoppas få testa en foundation från Youngblood också, det vore mycket intressant!

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto
Puder: Make Up Store – Cooling Powder

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Youngblood Mineral Eyeshadow – Moulin Rouge. Cabarets, Revue och Red Light.
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Kajal i vattenlinjen: Face Stockholm – vaniljgul, tror inte den heter White.

Läppar: Lily Lolo lipgloss