25 april, 2024

Dagens: Mötesmejk

Detta är gårdagens mejk, alltså den som jag gjorde klockan sex på morgonen inför mötet. Den var väl inte direkt lika fin efter en resa med tåg tidigt på morgonen etc. Jag har ingen bra primer just nu, längtar efter en UDPP i tubform! SaintBella har införskaffat en primer från Gosh åt mig som är mitt nästa hopp!

Bilderna blir väldigt gråa just nu. Fotar dessa bilder under en energilampa i hallen utan något naturligt ljus alls, samt med blixt. Får väl ställa mig i fönstret istället, med risk för utfrätning pga solen istället. I-landsproblem! Bilder på det ena ögat bara är iaf min hudfärg just nu, jag är inte så vit som det ser ut på de andra bilderna!

Detta är då iaf den lila skuggan Flamenco från MUS i den inre ögonvrån, ihopsuddad med den svarta skuggan Black från Face i den yttre. Därefter suddad uppåt för att ta bort alla skarpa kanter och sudda ihop färgerna. Svart gelliner och mascara. Rouget är Dallas från Benefit.

En tanke på “Dagens: Mötesmejk

  1. Måste bara säga att du är grymt snygg i det där mörka håret! Vet att jag alltid sagt att du är en av få som passar i platinablont men det vette katten om du inte är snyggare i det här mörka. Mejken var såklart också fin, du passar ju så bra i lila!

Kommentarer är stängda.