19 april, 2024

Dagens: röd sot

Röd-rutig blus på mig idag, så ville matcha med grått och rött. Ögonskuggan blev jag nöjd med trots lite tidsbrist, men jag är mycket besviken på hur dåligt det höll!

Har en massa dagkrämsprover hemma, från tidningar och Beauty Buyble etc, som jag nu tänkte prova upp. Jag är i akut behov av en bra dagkräm för margarinfet hud nämligen. Idag testade jag Vichy Aqualia Thermal. Den gick in fint i huden och det kändes jättebra att lägga övrigt på. Först Vichy, sedan Smashbox Anti-Shine och därefter en fuktad svamp för en gångs skull och min Mac Studio Fix foundation. Därefter lite Make Up Store Cover All Red och därefter Kanebo Puder. Såg så fint och jämt ut när jag var klar så jag riktigt strålade av lycka. På med ögonskugga (Face Stockholm Dignity på locket över UDPP, sedan H&M Smokey Eyes grå och HH Minerals Ruby Fire över ögongloben) och ett rött läppglans. Nöööjd, vilket syns på bilden också!

lor-1512_1.jpgTills jag tre timmar senare tittar mig i spegeln. Var fanns mitt fina underlag? Varför är jag så blank i pannan? Var sjutton är min ögonskugga? Trist när det blir så, men jag skyller på Vichy och på pudret från Kanebo. Nästa gång ska jag testa någon av dem men inte båda för att se vilken som är boven.

Här är dagens iaf =) Nästa gång ska jag le på kortet också! :D

lor-1512_2.jpg

2 tankar på “Dagens: röd sot

  1. Hur funkade det med Dignity på fet hy? Eller det aknske inte påverkar ögonlocken? PÅ mig sitter den ju som berget, men jag har ju tvärnormal hy som nästan alltid sköter sig.

  2. Det var ju det som var problemet, ögonskuggan rann ju av. Men jag ska testa mer som sagt, kanske hade fel produkter nånstans.

Kommentarer är stängda.