29 mars, 2024

Dagens: Miss Kelly

Åh, jag är så seg och nere just nu, mår inte alls bra just nu. Men det är nog lugnet före stormen hoppas jag. Vill bara sova, men det går ju inte då vi har en massa möten för att reda ut bokföringen. Förutom pappa har vi nu också besvär med Anders ex-fru som vägrar honom umgänge med hans dotter, så det går åt väldigt mycket energi att bara leva just nu.

ons-2110-2ons-2110-1Dagens är grundad med Lumene Eyeshadow Primer, därefter Shadow & Queens Kelly över hela ögonlocket. Svart kajal och mascara och infyllda ögonbryn med BeneFits BrowZings. Läpparna är först ifyllda med ett beige läppstift och därefter med det svarta läppglanset från H&M – som jag bara älskar! Supersnyggt, så köp det!!

ons-2110-3

4 tankar på “Dagens: Miss Kelly

  1. Hej! Läser din blogg varje dag, men är lite för blyg för att alltid svara. Vill bara säga att jag hoppas att allt ordnar upp sig för dig. Vet själv hur det är när det känns som allt håller på att rasa ner för en. Kram Christel

  2. Inte kan hon vägra Anders umgänge, inte utan beslut från högre ort har jag för mig. Anmäl henne till socialnämnden, se till att ha bevis…
    http://www.famratt.com/vardnad/umgange/vbu_umg_vhvansvar.htm

    ”Den förälder som barnet bor tillsammans med har även en skyldighet att hålla umgängesföräldern underrättad om barnets förehavanden på ett sådant sätt att umgänget kan underlättas.”

    http://www.socialstyrelsen.se/barnochfamilj/faderskapochforaldraskap/vardnadboendeumgange
    .-= » Elenas senaste inlägg: NailMail =-.

Kommentarer är stängda.