28 april, 2024

Dagens: Nyårsmejk i blått

 

Hade du ett fint nyårsfirande? Vi gick ju all in med sushin som ni såg, tills det sprutade ur öronen på oss. Det var väldigt god sushi dock, trots sockret i riset och ja – riset! Men som sagt, imorgon börjar det vanliga livet igen med lågkolhydratkost och besök på gymmet!

Nå, var var jag? Jo, vi åt vår sushi (118 bitar totalt fast vi fick bara i oss hälften…) och såg sedan på en film med en longdrink tillsammans. När klockan närmade sig 12 öppnade vi champagnen och åt pannacotta. Jag fick ju lite jobb i shoppen som vanligt vid 12 på ett månadsskifte och har nu lanserat LCN. Därefter gick vi ut, Anders skulle ner till Blå Huset i hamnen där han var medarrangör för en nyårsfest och jag följde Lotta halvvägs hem. Det var fantastiskt mycket folk ute och väldigt många khom loys-lyktor svävade i skyn. Så otroligt vackert!  Men jag kom hem ordentligt och fick en lugn natt tills Wendy signalerade hunger.

Men ok, mejken då? Jag gjorde en blå sotning med vackra Rec från MUS. Dessutom blandade jag in gråa Revolver från Urban Decay i globlinjen och gröna Smaragde från MUS mitt på ögonlocket. Svart eyeliner och mascara och så fick det vara.

Mer bilder från nyårsafton kommer i veckan, var så säker!

Produktlista

Hud
Foundation: BRTC BB Cream, Dior Forever
Puder: Lumene Mineral Matte Powder
Rouge: Claudia
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Smaragde, Rec. Urban Decay – Revolver
Mascara: L’Oreal Lash Architecht 4d
Eyeliner: Nyx

Läppar: Korres lip butter (ej på bild)

6 tankar på “Dagens: Nyårsmejk i blått

  1. Vi stod nedanför bollen, längst framme vid räcket – där räcket började på höger sida. Tittade efter er gång på gång, men såg er inte.

  2. HMS – då stod vi ju nästan på samma ställe! Lite mer åt höger bara.
    Karin – tack för en jättemysig nyårsafton! Kraaam! <3

Kommentarer är stängda.