Hela stället med Kicks egen linje! Ursäkta kass mobilbild…

Igår var jag och Lotta på Kicks pressträff inklusive frukost! Det blev en extremt tidig morgon, vi gick båda upp vid fem och tåget gick 6.27. Även om det var en härlig morgon med en vacker soluppgång över rådhuset när jag klev ut genom grinden, så var vi väldigt sömniga båda två! Men resan och tunnelbanandet gick bra och vi anlände till Studio Studio i  god tid.

Utanför lokalen stötte vi på Helena Lipgloss Bitch i sin rosa frissa! Första gången jag träffar henne även om jag läs hennes blogg sedan minst 2007 och att hon inspirerade mig att börja använda lite ögonskugga! Så det var kul! Fröken Rosa Desiree var där, gravida och strålande Delinda, mysiga Elin Fagerberg, härliga Tina Beleza och söta Purity Sanna var alla där och njöt av frukosten. Just det, Kristina Norman dy också! Vi mumsade frukost med mackor, yoghurt och minidonuts och åtminstone jag catchade upp efter sommaren.

Nedan något kassa mobilbilder på lite smått och gott! Och Lotta som blev sminkad av en makeupartist, hon är mest underbar och god! =) Klicka upp för större format!

Därefter tog Kicks presentation vid, med redogörelse av Kicks Beauty Report som jag inte orkar redogöra för just nu. Men det mest intressanta var såklart lanseringen av deras egen linje, Private Label! 26e oktober kommer de i handeln! Vi var alla lite imponerade av kvalitén och pigmenteringen, även om jag personligen blir lite avtänd av plasten runt alla små förpackningar. De ger ett lite billigt intryck och påminner om alldeles för kassa budgetmärken. Jag borde tagit bort dem innan jag tog bilderna eftersom det speglas så i dem, men då får ni ju se hur de ser ut iaf!

Och så fick vi en härligt välfylld goodiebag! Hårsprayen och shinemisten kommer jag inte använda då de innehåller silikoner, förmodligen inte krämerna från Kicks eller parfymerna heller. Men Glow Masken och Marilou Bio går upp på listan direkt! Men ohja, mycket generös kasse även om den var lite väl tung att släpa på hela dagen! Jag tycker dock att om man lanserar en ny range smink är det ju intressant hur kvalitén på mascaran, foundation och primer exempelvis är eftersom de oftast blir dyrast och mest bearbetade. Så jag är inte riktigt ”nöjd” med de prover vi fick av Kicks egna linje. Men de jag fick ska absolut testas ordentligt och resten får jag väl köpa! =)

Goodiebagen, minus necessären med sminket från Kicks.

Necessären med sminket från Kicks egen linje.

Det kommer nya nagellack med mer innehåll och en annorlunda kork (liknande Butter London) där också formulan är omarbetad till att vara bättre pigmenterad. Den ska täcka på ett lager. De större flaskorna kommer vara tillverkade utomlands medan de små fortfarande kommer tillverkas i Sverige för att kunna följa trender lite snabbare. Ögonskuggorna är mest skimriga, återstår att se hur bra de håller men på Lotta höll de hela dagen. Utan primer. Det kommer också läppstift, läppennor och nya läppglans i fyrkantig wand-förpackning förutom de gamla tuberna som redan finns. Nya eyeliners och wandliners, rouge i flera olika färger samt två olika concealernyanser. Samt highglighterkräm och krämer.

Som sagt, v 43 – 26e oktober, kommer de ut i affären och jag ska absolut testa deras foundation!

  1. Att det e plats runt produkterna väl väl ur hygienssäkerhet till kunderna? Tycket det e toppen! Ibland när man köper produkter måste man dubbelkolla så ingen annan geggat i dem.

Comments are closed.