smittenpolish-whatsorceryisthis-1

Fredag! Hur har ni det i efterdyningarna av stormen Sven? Norrköping skonades igår från stormen och idag snöar det bara lite, men det känns skönt att det inte kom igår när jag var ute på vägarna. Idag är jag förresten mer än lovligt sliten, så blir soffhäng hela dagen tror jag.

Men holofredag måste vi ju fira – så in till Kerstin och njut av fler holos!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack jag köpt från Smitten Polish Etsy-sida – What Sorcery Is This? Smittens Etsyshop är värd ett besök, trots fraktpriset från USA blir det billigare än att beställa från Edgy Polish. What Sorcery Is This? är ett lysande lila holo, så väldigt vackert och regnbågarna syns faktiskt även i mulet dagsljus. Bilderna är tagna idag, utan sol och med helt vit himmel och ändå ser ni regnbågarna. Lägg också märke till min nagellängd, naglarna är i stort sett återställda nu efter all gellack-misshandel. De är fortfarande ganska korta, framförallt på högerhanden, men de ömmar åtminstone inte längre. Allt tack vare LCN Nail Power.

Här har jag använt två lager utan topplack, det räckte bra men pga att jag råkade skada lacket lite lade jag senare på ett lager till. Det blev skillnad måste jag säga. Jag kommer nog bli tvungen att reprisera denna i sommar, den förtjänar att få lysa i solen! Lättlackat, torkade ganska snabbt och inte problem att manövrera penseln.

Jag gillar detta! Lila lack är jag lite extra förtjust i och Smitten har överraskat!

Vad tycker du om detta? Rösta ovan och skriv din mening bland kommentarerna! (Jag är efter igen med kommentarerna, ska försöka beta av dem när jag orkar…)

smittenpolish-whatsorceryisthis-2smittenpolish-whatsorceryisthis-5smittenpolish-whatsorceryisthis-6smittenpolish-whatsorceryisthis-7smittenpolish-whatsorceryisthis-3smittenpolish-whatsorceryisthis-4

  1. Fantastiskt vackert!! Lila holo är aldrig fel :)
    Här har det inte kommit mkt snö heller men den som ligger är välpackad och hal….blåser gör det ff men inte så mycket tack o lov ;)

  2. Jag har alltid haft oerhört svårt för lila, men det här är ändå sjukt snyggt. Bara jag inte måste ha på mig det!

Comments are closed.