bbcouture-wirestripper-formen-1

Lördag idag minsann! Vi är faktiskt mest hemma idag och skrotar omkring i pyjamas, synd på så fint väder kanske men orka… Jag har sett på Project Runway och Top Model, yay för nya säsonger!

Lacket jag vill visa er idag är kanske lite mörkt men förmedlar känslan vi har just nu av att bara mysa hemma. Lite mörk och murrig. Det är BB Couture Wire Stripper, for Men och kom med kollektionen Tools For Men. Tror den kom 2009 eller 2010. Nyansen är naturligtvis rätt mörk, nästan-svart i en mörkt brungrå nyans. De röda fläckar ni ser är tyvärr min tröja som speglar sig, tyvärr har många bilder från den swatchsessionen blivit förstörda :(

Här är det två lager, For Men brukar vara mer pigmenterade ”eftersom män inte orkar hålla på och lacka fler lager” … pfft. Nåja, två lager och inte en så farligt rinnig formula heller. Helt ok runt kanterna, inget städat här inte. Nyansen blir lite mer brun i solen som ni ser, då syns det tydligare vilken färg det har.

Inte riktigt min färg men ändå är det ett fint skimmer i det som ger ett fint djup.

Vad tycker du om detta?

bbcouture-wirestripper-formen-2bbcouture-wirestripper-formen-3bbcouture-wirestripper-formen-4bbcouture-wirestripper-formen-5

Comments are closed.