Den 25e september släpper Lindex en kollektion jag sett fram emot ända sedan nyheten släpptes i våras – Missoni! Jag tilltalas av detta mönster, även om det naturligtvis blir lite mycket på dessa bilder nedan. Jag skulle kunna tänka mig en kofta eller så (mer lär jag ändå inte ha råd med…) men inte allting på samma gång!

Kollektionen kommer finnas i butik samt på Lindex.com, dessutom går 10% av allt som säljs av Missoni Kollektionen till Rosa Bandet och bröstcancerforskning!


Jag älskar kappan till vänster!

Den här wrapklänningen gillar jag också!

Okategoriserade
  1. Kappan var faktiskt riktigt fin! Undrar vad den kommer kosta. Fast iofs, jag gillar enklare ytterplagg mer och köpte faktiskt en ny kappa som jag älskar förra vintern. Vore kanske bättre att satsa på en klänning eller ngt då…

    • Jag vet inte, har försökt få info om priserna men får väl vänta tills lansering. Jag behöver en ny kappa i år, är den inte för dyr kanske det blir ett köp. Men vi får se =) Köp dig en klänning, tror du skulle vara väldigt fin i de färgerna!

Comments are closed.