aengland-ladyofshalott-1

Jag är tillbaka! TACK för alla gratulationer på mitt föregående inlägg! <3

Vi har haft en riktigt skön julledighet, jag tror jag behövde den här ganska lång bloggpausen för att finna ny glädje och inspiration att blogga. Första jag gjorde idag innan jag satte igång var att skriva ett veckoschema, kanske kan det vara en ny fungerande rutin för mig? Vi får se hur länge jag orkar hålla uppe tempot, just nu mår jag bra men jag tar inget för givet längre.

I kvällens instagramsammanfattning kommer ni få se mer av min jul och nyår!

Men idag är det måndag, om än dock Trettondagsafton. Det betyder Blå Måndag hos Emelie, in och besök henne för fler blå manikyrer!

Idag vill jag visa er ett lack jag fotat vid två olika tillfällen, nämligen vackra blå A England – Lady of Shalott. En vacker mörkt blå nyans med skimmer i lila och silver, mycket vacker. Men svårfotad, det var inte lätt att få fokus på skimmerkornen. Bilderna är tagna en dag i ganska mulet dagsljus och en helt annan dag i solsken. Det gör sig bäst i full sol, men är fortfarande väldigt mörkt.

Lättlackat, här är det två lager. Mycket bra formula och pensel. Älskar verkligen A England, hoppas kunna införskaffa senaste kollektionen inom kort.

Vad tycker du om detta? Tjusigt eller meh?

aengland-ladyofshalott-2aengland-ladyofshalott-3aengland-ladyofshalott-4aengland-ladyofshalott-5aengland-ladyofshalott-6

Comments are closed.