Här ska ni få se en riktigt vacker liten skönhet från H&M! Ett endaste ynka litet lack fanns kvar när jag köpte det för den hutlösa summan 9.50. Sedan dess har jag inte sett det igen, för detta skulle jag verkligen behöva en backup på!

Detta är alltså H&M Purple Glitter, en lila bas med finmalt glitter i guld. Guldet syns inte riktigt lika bra som i flaskan, antar att det liksom samlar sig i flaskan på ett annat sätt än på nageln. Men eftersom det är finmalt blir det inte kornigt och jobbigt utan enbart vackert. Jag tycker mig ha fångat guldskimret bra på bilderna nedan, rätta mig om jag har fel. Jag har förresten 1 lager på bilden, ovanpå Layla Purple Illusion. En perfekt match och ett lager räckte bra för att täcka Laylas. Jag provade tidigare med Ciatés Silhouette, men den var alldeles för mörk.

Flaskan innehåller 5 ml, liksom Depends flaskor, men till ett betydligt lägre pris. Och trots att korken är så minimal går den att hålla i, även om jag kanske föredragit en längre kork. Förresten, kan någon förklara behovet av plastpåsar kring H&Ms lack? Kan de inte bara ha ställ som andra lackfabrikanter?

Men, hittar ni denna – köp!

 1. Gud så glad jag är att jag har köpt detta. Så himla vackert men jag har inte testat det själv än. Plastpåsarna förstår jag mig inte på heller.

 2. Plastpåsarna är ju som en säkerhet, så att folk inte ska öppna och testa alla flaskor hela tiden. Klart man KAN göra det ändå, men det är nog större chans att man får en helt oanvänd och full flaska, om den ännu ligger i plastpåsen? Men mycket material blir det :/

  Karin, om du vill så kan jag försöka hitta en back up-flaska åt dig! De verkade finnas kvar här, iaf när jag köpte förra veckan.

  • @Andrea, Ok att H&Ms kunder är ovanligt klåfingriga, men inte öppnar de väl och testar alla flaskor av andra märken? Tycker det är lite onödigt med den där plastpåsen. Och vad är grejen med alla olika sorters flaskor?

   Om du hittar den får du jättegärna köpa en till mig! Vad snällt av dig!

   • Ja jag vet inte, men antar att det är tanken. Alla olika sorters flaskor är också irriterande!
    Ska kika idag om jag hittar lack! :)

 3. Har du fått tag på en backup än? Annars såg jag att det fanns flera flaskor på H&M inne i stan i Linköping idag.

Comments are closed.