lcn-278-paradisegreen-1

Så var det torsdag och fjärde dagen av United in Green. Jag är väldigt glad över att så många varit med, några har aldrig drabbat av depressioner och andra berättar öppet om sina egna upplevelser. Depressioner är en folksjukdom och tyvärr är det många som aldrig heller söker hjälp. De anser helt enkelt inte att de är värda att vara lyckliga. Galet men jag känner absolut igen det!

Så, även om du inte känner att du är värd att vara glad eller lycklig – sök hjälp hos en terapeut så du får en chans att ventilera dina tankar med någon.

Vill du ha en egen inLinkz på din blogg hittar du koderna här.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Nå, dagens gröna lack är ett riktigt lysande vackert lack från LCN – illgröna Paradise Green. Här har jag lagt det ovanpå Color Club Twiggie som jag visade för några veckor sedan, på egen hand är det ju ganska skirt men enligt mitt gamla inlägg från 2009 med detta går det absolut. Men här har jag använt 2 lager och om man använder det mer som ett effektlack är det oerhört vackert. Lite synd att slänga bort lack som är skira – de går ju att lägga ovanpå något annat!

Nå, LCN är ju ett sånt där märke som knappt någon känner till. Deras flaskor är minimini men de är rätt dyra, dessutom har de inget namn på flaskorna utan bara ett nummer. De har en hel del fina lack men tyvärr, ingen känner till dem.

Nåja, jag gillar det här lacket iaf! Riktigt vackert lysande! Torkar rätt snabbt dessutom.

Vad gillar du detta? Rösta gärna och är du med i dag på United in Green lägger du till din bild nedan! Vill du ha koden för ett eget kollage hittar du dem här, kopiera koden under Torsdagskoden.

lcn-278-paradisegreen-2lcn-278-paradisegreen-6lcn-278-paradisegreen-4lcn-278-paradisegreen-3lcn-278-paradisegreen-5

  1. Gillar ditt lack, härligt varmt ser det ut. Tycker dom flesta färger annars är kalla.
    Idag kom jag på att när jag gör min egen bloggsida kan jag bara adda linken där haha så enkelt allt blev.

  2. En helt underbar och vårig grön. Den gillar jag massor. Dagens lack jag visar var inte som jag hade hoppats. Lovar att det är finare på mina bilder än i verkligheten. Brukar ju vara tvärtom. :)

Comments are closed.