chinaglaze-exoticencounters-1

Hallå! Nu när vintern är här är ni varmt välkomna in i värmen här hos mig! Jag hoppas ni tycker om min blogg, känns lite ensamt här inne ibland när jag försöker vara kreativ och göra nåt nytt. Nåja, var med idag och visa grönt snälla!

Idag visar jag iaf ett lack jag fått av Blowfish-Emelie, China Glaze – Exotic Encounters. Lacket ingår i kollektionen On Safari som kom 2012 eller så men jag har inte haft det liggande så länge iaf! Det är ett vanligt krämlack i en grönblå tealnyans (jag och beskriva nyanser alltså!), mycket sober och elegant.

2 lager, otroligt bra formula och lite för smal pensel för min smak men lätt att använda.

Vad tycker du om detta?

chinaglaze-exoticencounters-2chinaglaze-exoticencounters-3chinaglaze-exoticencounters-4

 


 1. Jag tycker det är ett jättefint lack! Idag är jag med och visar ett hysteriskt gladgrönt lack (vilket kan behövas på en i övrigt dyster dag).
  Jag undrar om det inte är lägre aktivitet på bloggar generellt sett numera. Det ser ut så för mig i alla fall. Jag gissar att Instagram mm har tagit över en del. För min egen del har jag också svårt att hinna med att läsa bloggar mer än sporadiskt.

 2. Jag håller med er om läsandet av bloggar, tror jag själv har tappat lite lust där, även att skriva själv. Men idag är jag med och ditt lack ser väldigt elegant ut Karin.

 3. Gillar verkligen färgen, precis sån jag vill ha. Är med idag med en gammal rackare från Isadora. Men har bloggat från mobilen och då kan jag inte länka, fattar inte varför det inte funkar, tips? Fixar det imorgon.

  • Jätteläckert!
   Du kanske har tillgång till html-läget? Då kan du lägga till länken själv. Kul att du var med! :D

 4. Härlig grön färg!

  Jag håller helt med i NAgeldrakens analys; de sociala medierna är så många och man hinner helt enklet inte läsa runt lika ambitiöst som tidigare…

 5. Fin grön, lite dammig… jag gillar´t! Håller med de andra, känns som Instagram har tagit över. Min blogg har aldrig varit supervälbesökt, men nu är den definitivt helt död. Jag lägger upp saker där mest för min egen skull, för jag tycker det är roligt att gå tillbaka och kolla, som en dagbok, eller ett sorts bildarkiv över vad man gjort.

  • Nja, duochromt är det tyvärr inte. Kanske är ljuset som speglas lite för mycket.
   Du är alltid välkommen tillbaka! Jag förstår dock precis hur det är!

Comments are closed.