18 april, 2024

Vecka 31 med Instagram

Förra veckan var veckan då allt gick tillbaka till sina vanliga rutiner – nästan. Då det är OS blir det mycket häng i tv-soffan för att titta på alla möjliga sporter, men annars var det jobb igen och oro för att Wendy inte verkade må bra.

Om du vill se tidigare inlägg där jag visat veckan med instagram, kan du klicka på Tagg-länken, ”Veckan med Instagram”. Där hittar du alla. Jag kommer också försöka tagga mina nagellack framöver och senare lägga in ett taggmoln.

Men nu, vi tar oss en titt på veckan!

1. Måndagen började med att Wendy var låg. Hon hade ingen matlust och hon låg där man placerade henne. Ingen vakenhet alls i blicken. Oroligt.
2. På kvällen blev vi bjudna på middag på den indiska restaurangen Indra! Bilden visar den vegetariska delen, vi ska låta oss inspireras av den!
3. Men kaffet däremot, yuck! De gav oss sprutgrädde! Smakade vidrigt.
4. Men jag var söt, eller hur?

 

1. Tisdagen inleddes med ett besök på gymmet. Mina sommarsneakers är visst lite snedslitna…
2. Molnen var mäktiga över Louis De Geer Konsert & Kongress.
3. Och här är mitt hus! Och på det lyser solen!
4. Wendy mådde lite bättre idag på tisdagen, hon var fortfarande lite mat-osugen, men inte lika låg som innan.

 

1. I och med att vi var lite oroliga att det var sista dagarna med henne gällde det att gosa all ledig tid. Gos gos.
2. På kvällen jobbade jag med släppet av Ciaté på Nailmail och detta är Edgy-paketet. Ja, jag ser att jag borde ha suddat skuggan…
3. Onsdagen började bra med en skön stund i sängen med en bok, men omvandlades till en förbannad eftermiddag efter att en otacksam person snackat skit om mig. Dessutom skulle jag till Skatteverket, ilskan var inte långt borta.
4. Återigen, Louis De Geer. Alltid dessa mäktiga moln. Kan det ha med att den ser ut som ett UFO att göra? Kanske gömmer sig aliens där i molnen?

 

1. Kvällen fick avslutas med Wendygos, djupsömn och fotograferande av världens sötaste trampdynor. På birmor ska alla vara rosa, men Wendys kilar går inte upp långt nog för det.
2. Torsdag morgon. Dags att åka till jobbet igen… Tidig morgon på Skälvs Gård.
3. Min bil med min Ekolådeskylt. Here we go again.
4. Efter lunch var det inte mycket kvar, dagen gick väldigt fort och skönt var det!

 

1. Kvällen avrundades med en konsert med Den Svenska Björnstammen. Härligt att se dem live, även om allt folk som hela tiden skulle gå förbi just mig var grymt irriterande.
2. Fredag vid lunch, samma mäktiga moln över Louis De Geer. Jag på väg till gymmet.
3. Jag bytte till Layla Purple Illusion, mycket tjusig holo!
4. Och så hade vi fredagsmys, med popcorn! Detta är iofs Anders skål, själv föredrar jag enbart salt på mina.

 

1. Hela helgen tillbringades i soffan. Dels mådde jag inget vidare, dels var det mycket kul att se på tv. Här ligger jag och Wendy och tittar på hästhoppningen.
2. Vi busar lite med Wendy. Här ser man att hon verkar må bra igen, mycket mer alert och vaken på sin omgivning.
3. Söndagen fortsatte i soffan, fast nu med nytvättat hår.
4. Och så slutligen kväll och Anders jobbar med min bokföring. Med tanke på att jag inte fattar någonting av skatteregler är jag grymt tacksam över att han offrar sig och gör den. Tack hjärtat!

Och det var den veckan det! Ganska lång vecka vad det kändes. Inte så mycket kul som hände heller, så mitt betyg på veckan blir en svag tvåa.

 

2 tankar på “Vecka 31 med Instagram

Kommentarer är stängda.