Så var det dags för Grön Onsdag igen då! Jag hostar fortfarande, jäkligt drygt faktiskt! Hoppas du mår bättre? Om du vill vara med idag och visa nåt grönt är du mer än välkommen!

Idag visar jag ännu ett lack jag fått av Linda men som present för nåt år sen. Lyn B Designs – Fun With Flags är ett glitterlack i massor med olika färger, jag trodde jag lagt upp en bild på flaskans baksida men måste ha missat det. Jag har lagt det ovanpå Lacqua Forest Hug som var i exakt rätt nyans. Fun With Flags är ju Sheldons lilla youtubeprogram i tv-serien The Big Bang Theory. Klockren inspiration!

2 lager glitterlack, lite knepigt att få upp glittret tyvärr. 

Vad tycker du? 

 


    • Ja visst är det roligt!
      Du är alltid godkänd, minsta prick i grönt och du kan vara med! :D Kul att du var med!

    • Vad kul att du gillar det! Jag har varit hostig i 1,5 månad nu, så jobbigt! Kul att du var med idag! :D

Comments are closed.