sigma-borstar

Dags för en recension tänkte jag, denna söndag då tiden står still. Jag har sedan jag fick hem dessa borstar från Sigma använt denna borse, Round Kabuki – F82, i princip dagligen. Antingen med mineralfoundation eller vanligt puder.

Borsthåren är ganska korta, vilket gör den ganska styv och lätt att hantera. Dessutom är den extremt tätpackad, inga sladdriga strån som flaxar omkring här inte. Det är inga hår som lossnar, den är verkligt gediget tillverkad. Borsten är 15 cm lång, vilket gör den stadig och bra att hålla i handen. Kortare borstar med större huvud upplever jag som väldigt svåra att hantera. Stråna är tillverkade av syntet dessutom, lätt att göra rent och vänliga för oss som vill vara rädda om djuren.

Kabukiborstarna kostar $18, glöm inte bort att du även kan få 10% rabatt om du anger koden JAN2013. Koden ändras varje månad, så håll koll på min sigmabild där till höger.

Jag är så pass förtjust i denna att jag vill köpa fler borstar, flat top kabuki tex kommer hitta ner i min varukorg i februari tror jag. Dessutom har Sigma just lanserat singelskuggor! Mycket spännande! Är väldigt sugen på att testa lila Gossip och blå Seine tex. Skuggorna kostar $11.

Betyg: 5 av 5.
Pris: $18 = ca 125 kr
Köpa igen: Om denna går sönder – ja. Ska däremot köpa fler av deras borstar!
Inköpsställen: Sigma Beauty (jag är affiliate)
Läs mer om produkten: På Sigmas sida om Round Kabuki

Jag är en Sigma Affiliate.

Det här är inlägg 5 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

Comments are closed.