19 juni, 2024

Recension: Dove VisibleCare duschcréme

Den 26e januari lanserade Dove sina nya hudvårdsprodukter, Dove VisibleCare och VisibleEffect. Läs mer om produkterna på länken så får du veta hur de är tänkt att de ska fungera.

Jag har således använt duschkrämerna sedan dess och javisst, bra krämer men inga mirakelprodukter. Jag var extremt torr där i januari, jag avskyr att smörja in mig av någon anledning. Kanske bara är lite lat eller så är det bara tradigt. Så för mig är det riktigt smidigt med en återfuktande dusch, det blir lite som wash’n’go! :D

Krämen är extremt trög, så trög att den på slutet är svår att få ur förpackningen. Det krävs en rejält centrifugkraft för att få ur det sista. Å andra sidan är den dryg, en liten korv på 10 cm räcker gott och väl för hela kroppen. Ingen risk att man tar för mycket i onödan alltså och den rinner inte iväg mellan fingrarna innan man hunnit kleta in sig.

Ingenting att klaga på vad gäller doften heller, den är fräsch och doftar rent. Jag har inte märkt av några efterföljande dofter som inte går att placera.

Effekten då, har den gett något resultat? Vet ej! Trots att jag var extremt torr innan tycker jag inte att den hjälpt mer än hjälpligt. Den finns ju i två varianter, Softening för torr hud och Renewing för normal hud – och denna skillnad står inte ens på flaskorna! Men även om jag inte tycker jag har blivit mindre torr som utlovat har jag inte heller blivit torrare, en del krämer är ju faktiskt rejält uttorkande.

Så överlag kan jag rekommendera denna, den är prisvärd, lättillgänglig och är bra trots allt. Köp!

Betyg: 3,5 av 5.

En tanke på “Recension: Dove VisibleCare duschcréme

  1. Nej det var innan turkietresan till och med. Den har vart med om en hel del så det kanske inte är så konstigt att den börjar ge upp. :D
    .-= » Sannas senaste inlägg: Sortera =-.

Kommentarer är stängda.