torsdag 1Japp, idag testade jag då min pärlemorsvita krämskugga från Yves Rocher under mina smokey eyes-skuggor från HM. Skillnaden är … BETYDLIG! Det blir mer färg och mer lyster i skuggorna, mycket mer täckande i färgen. Jämför bilderna här brevid med de som finns några inlägg längre ner. Jag använde inte samma färger dock, men pigmenteringen är nog ganska snarlik.

torsdag 2

färgerFörsökte mig på att ta en bild på handen också med och utan krämskugga för att visa skillnaden, blev tyvärr inte skarpt men du får nog en idé om skillnaden iaf.

hydracolorVar på stan idag med min bästis, försökte hitta det perfekta läppstiftet. Slutade med att jag köpte ett färgat cerat typ, Hydrocolor. Är nog inte rätt färg iaf… Jag ser ju färgen framför mig men av 100 testade läppstift var det inget som matchade!

Har dessutom inhandlat en duscholja på apoteket för min supertorra vinterhy samt även äppelcidervinäger. Men ska nog inte dra i hela håret direkt utan testa på en slinga först. Usch pengarna rinner ur nävarna på mig….

Comments are closed.