Hemma för dagen! Klarade mig från regnet, först nu det börjar strila ner. Fast regn behövs på våren!

Här kommer en snygg kombo, favorit i repris. Mus Microshadow Regent och Mus Blush Gold Fusion i den yttre ögonvrån. Så himla snyggt ihop tycker jag =) Ibland lyckas Mus väldigt bra med sina skuggor, ibland inte. Men men… Blev ett väldigt snyggt hål i det brunröda förresten, heh.

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Bronzer: Isadora – Matte Tan
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Regent. Make Up Store Blush – Gold Fusion.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: Nån noname-liner

Läppar: Make Up Store Maria Montazami Beige

  1. har du sett på kalla fakta hur mus behandlar franchisetagare? jag dömer ingen som har deras produkter så jag vill inte ha massa påhopp, men jag tycker det kan vara bra att känna till detta…

    • Jodå, jag har sett det och jag kan tycka att det är förjävligt på ett plan. Dock känner jag också att en bojkott knappast hjälper den enskilda ägaren av en butik, som den här i Norrköping. Jag är kluven i frågan!

  2. ja oki, jag kan förstå det. själv kommer jag bojkotta dem även om det inte hjälper de som redan har förstört sin ekonomi, mest för att visa att det inte är ok… (men det är klart, det här med att bojkotta saker kan man ha olika syn på, känns meningslöst ibland tycker jag, när de tex tjänar så mycket ändå).

    • @helena, Bojkott är svårt, det är mest tillfredsställande för ens egen självkänsla att man tar ställning. Rent företagsmässigt håller jag med dig, men det är en svår fråga…

Comments are closed.