Idag ska jag egentligen bara hem till Melanthie, så denna snygga bruna sotning är ju helt bortkastad. Egentligen! Men då jag fick hem Lily Lolo-skuggan Smoky Brown igår (från Lily Lolos webshop i England, sjukt billigt mot här!) ville jag testa den. Dessutom Lily Lolos foundation, så en rejäl mejk var påkallad!

Jag beställde alltså foundation och en skugga direkt från England, lilylolo.co.uk för ungefär hälften av priset här i Sverige. Jag beställde nyansen Popcorn, priset var £12.49 vilket är ca 139 kr. På Eleven tex kostar samma foundation 250 kr. Skuggan, Smoky Brown, betalade jag 59 kr för, mot 130 kr på Eleven. Nu vet jag själv hur mycket det kostar att importera och kunna leva på det också, så jag säger ingenting om prissättningen. Bara tipsar om att shoppen i England levererar till Sverige på mindre än en vecka och att frakten ligger på 44 kr.

Så.

Jag har alltså använt nyansen Popcorn. Väl täckande, helt rätt nyans skulle jag tro. Täcker rodnader och röda finnar, men kanske inte alla pigmentförändringar som den på överläppen. Men jag är nöjd med finishen och känslan på huden. Jag gillar matt foundation så denna är perfekt. Därefter rouget Clementine, en orangekorallig nyans som är riktigt fin. På ögonen har jag först grundat med en matt mörkbrun skugga från Sleeks palett Storm, därefter Lily Loloskuggorna Chocolate Fudge Cake i den yttre ögonvrån och Smoky Brown i den inre. Tyvärr syns inte Smoky Brown, den är helt fantastisk… Så kan det gå med blixtbilder mitt i vintern.

Läppglanset är också det Lily Lolo, Scandalips. Rosa fin nyans, My lips but better =)

Produktlista

Hud
Primer: Mac Prep+Prime
Foundation: Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15 – Popcorn
Rouge: Lily Lolo Mineral Blush Clementine

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Sleek – i-Divine Palette – Storm – mörkbrun matt skugga. Lily Lolo Mineral Eye Shadow – Smoky Brown och Chocolate Fudge Cake
Mascara: Lash Architecht 4D
Eyeliner: Nyx

Läppar: Lily Lolo Natural Lip Gloss Scandalips

Comments are closed.