Är hemma efter dagens jobb i Linköpings innerstad. Höll på att få böter för att jag stod delvis parkerad på en gångbana, ajaj! Undrar hur jag annars ska parkera för att inte behöva gå 5 km och inte hindra trafiken?

Jaja, jag har iaf ätit lunch och ska strax åka för att hämta Lotta från jobbet. Vi ska till någon stormarknad och storhandla, blir kanske CityGross för att bulka storpack kött och kyckling, lax och veggieskräp. Kul, eller hur. Efter det ska jag hem till mamma för mitt sedvanliga mammamys och sedan hämta Anders från hans aikido 20.45. Känner mig som en snäll flickvän och vän idag =)

Nå, dagens mejk är med Too Faced Insurence Policy som du ser ett inlägg om här. Jag har använt den blå Skinny Dip i den inre ögonvrån, den beiga Glamazon över resten av ögonlocket samt även den rosa Boy Toy i globlinjen. Blå kajal från Revlon på övre fransraden och en brun från Too Faced under ögat. Vattenfast mascara från Claudia. Basen är Mishas BB-Cream, liiiite för ljus fortfarande men den funkar. Den är riktigt bra, men vill nog ha något ännu mer täckande. Ska klicka hem en tub Dermablend tror jag minsann.

På fredag ska jag på en bloggfest i Linköping, Stylefullness tror jag det hette. Är det någon av mina läsare som ska dit?

 

  1. Lovely!!!! Förresten, ett till boktips: ”Ät mig” av en fransk författarinna jag inte ids ggogla upp namnet på…

Comments are closed.