24 april, 2024

Dagens: Paintpot fixar biffen! Eller?

Äntligen hemma efter en lång dag. Först jobba och sedan workshop på Lasso. Det var iofs kul på Lasso, vi klippte ut bilder från magasin och gjorde moodboards för hur vi vill att Lasso ska se ut i framtiden. Ohja, give me öppna ytor, stora fönster och slingrande växter!

I övrigt har jag bara kört omkring som vanligt hela dagen, utan några problem. Vi fick iofs höra på gräsmattan utanför Eon att man minsann inte låg på gräsmattan om man jobbade på Eon. Tack för upplysningen och där har du en bra anledning till att jag inte skulle vilja jobba hos er!

Dagens är på en grund av Mac Paintpot Blackground. Jag alltså provat primer från Mus, från L8Nyberg och från Gosh. Ingenting har hållt för de förhållanden som råder när jag jobbar. Så idag var ju frågan vad jag skulle prova och blicken föll på min Mac Paintpot Blackground, som alla säger är så suveränt bra som grund.

Ja tjena.

Vid lunch hade det creasat som bara sjutton, fult. Jag hade suddat och försökt få det snyggt och ni ser ju på bilderna, det ser ändå inte bra ut. Nåja, den gröna är Menthe från Mus, den svarta Black från Face. Läppstiftet är Vubba från Stiftprinsessan, fin färg men jag önskar det hade varit lite krämigare. Alla flagor på mina ständigt torra läppar syns så väl tyvärr.  Annars luktar och smakar det så himla gott!

Tidigare recensioner av primers: L8Nybergs Eye Primer, Make Up Stores Eye Shadow Primer och Gosh eye primer. Jag har ingen efterbild på denna mejk med Macs paintpot, jag fixade mejken på lunchen.

6 tankar på “Dagens: Paintpot fixar biffen! Eller?

  1. Oh, har du klippt luggen? Skitsnyggt! Mejken får också bara plus, härligt med lite glitter och du passar verkligen i markerade mejker. Fast jag skulle gärna vilja se en lite mer färgglad mejk snart, önskade ju en påskinspirerad sådan med turkos, grönt och gult för ett tag sedan…

  2. Jga kan inte heller ha paintpots utan något mer under, just nu använder jag TooFaced Shadow Insurance och paintpots, det funkar faktiskt bra även fast jag har feta ögonlock :D

  3. Paint pots funkar inte för mig en hel dag heller. Har man feta ögonlock behöver man en bas under? Har du testat UDPP? Eller Shadow Insurance? SI är min favorit för hållbarhet men ibland vill man ju ha extra klistrighet eller skimmer och då kan det ju vara kul att addera ngt. GOSHs stiftskugga tycker jag är himla bra med, men har inte testat den under nån superlång dag ännu… Kul att du testar så många primers för övrigt. Det är verkligen intressant att läsa om…
    .-= » Emma Ps senaste inlägg: Sotat med mörkt glitter =-.

  4. Jag har provat Elizabeth Ardens Advanced Eye Fix Primer och alla mina ögonskuggor, oavsett kvalitet, sitter som berg hela dagen. Synd att de testar på djur, därför blir det inget nytt köp för mig :(

  5. Bara paint pot fungerar inte för mig heller, har väldigt feta ögonlock… När jag använde paint pot så hade jag Lumenes primer under och även då creasade det sig lite.
    Använder nu UDPP och tycker att den är otroligt bra!
    .-= » Linas senaste inlägg: Nailmail: BB Couture Midnight Malibu =-.

  6. Jodå, givetvis har jag använt UDPP, men nu bojkottar jag dem tills förpackningen fungerar bättre. Sist jag slaktade flaskan var det alldeles för mycket som torkade alldeles för snabbt.

    Too Faced shadow insurence känns intressant dock!

Kommentarer är stängda.