Igår var vi på bio, Mästerkatten i 3D. Med svenskt tal tyvärr, men vi hade ju Nadine med oss. Jag älskar animerade filmer, kolla bara hur pälsen rör sig! Fantastiskt!

Nå, jag såg ut såhär igår iaf, matchade mina blå naglar. Jag grundade med vita jumbopennan Milk från Nyx och jag vet att jag borde ha suddat ut den bättre. Det syntes inte så där vitt i vanligt dagsljus. Jag hade sedan Indigo från Lily Lolo över hela ögonlocken. Fortfarande inte riktigt den stuns jag väntat mig, men den fungerar bättre på detta klistriga underlag. I den inre ögonvrån Pink Champagne, även den från Lily Lolo. Slutligen Mus-skuggan Regent i globlinjen. Blev rätt ok tycker ja, även om jag kanske borde suddat bättre när det ändå inte blev en cut crease.

Produktlista

Hud
Foundation: Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn
Rouge: Lily Lolo Mineral Blush – Candy Girl

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggeunderlag: Nyx Jumbo Milk
Ögonskuggor: Lily Lolo Mineral Eye Shadow – Indigo och Pink Champagne. Make Up Store Microshadow – Regent.
Mascara: Lash Architecht 4D
Eyeliner: Nyx

Läppar: Lily Lolo Lipgloss Scandalips

Comments are closed.