Det här köpet måste jag nog kalla ett spontanköp. Jag har aldrig hört om den innan, inte sett Linda lovorda den eller läst om den någon annanstans. Men är man lite nyfiken blir man ju sugen på att testa, eller fungerar inte ni så? Detta är iaf Make Up Stores Eye Shadow Primer, testat med mineralfoundation under och Mac Mineralize över.

Detta är alltså hur min mejk (som du kan se nedan) såg ut 13 timmar efter applikation. Jag vet inte om det är godkänt, jag har ingen UDPP att jämföra med just nu. Men jag hade tänkt göra en cup mellan de primers jag har hemma just nu (MUS, Lumene, Gosh och L8Nyberg samt Dignity från Face och High Tech Platina från MUS) och se vilken som är bäst av dem iaf. Kanske är ett påskprojekt?

 1. Jag tycker inte att det är godkänt. Jag använder Too Faced Shadow Insurance och då sitter skuggorna i åtminstone 16 timmar utan att creasa överhuvudtaget.
  .-= » Tintomaras senaste inlägg: American Apparel =-.

 2. Skumt, jag har Primern från make up store och på mig blir det inte sådär! Det håller prima! Men en vän till mig hade samma problem, men på henne creasade det efter en timma drygt bara. Skumt skumt!

 3. Har tänkt köpa Shadow Insurence men det har inte blivit av. Är inte det som en skugga, snarare än i en tub?

  Och ja, skulle tro att Linda har dissat den. Korkat av mig…

 4. Trist när produkter inte beter sig som de ska. Jag har samma problem med Eyefix från FACE. Lumene’s eyeprimer däremot sköter sitt jobb.

 5. Ha, det där är fett jävla underkänt! Bekräftade mina misstankar om att den inte var ngt att ha… Shadow insurance är för övrigt en primer i tub. Kanske du tänker på lockdown? Det är krämskuggor, fast de kommer också i tuber och jag tror att formulan ska vara ungefär densamma som Shadow Insurance.
  .-= » Emma Ps senaste inlägg: Nubar Hot Yellow =-.

 6. Ja det där var juh fasen inte godkänt alls! Det beror kanske lite på vad för slags hy man har också, mina ögonlock är hemskt oljiga så för mig skulle nog MUS primer inte fungera. :( Jag har testat med hightech lighter dock och den funkar fint, det gör UDPP, TFSI och Lumene’s primer också faktiskt! Jag hoppas du gör ett bloggtest av alla olika du har för jag är jättenyfiken! :D

Comments are closed.