Dagens är inspirerad av min gulbruna topp från Miss Sixty =) Älskar det mönstret även om den kanske är lite för urringad. Har värsta PMS-tuttarna just nu så jag får väl passa på! ;) Strax ska vi äta en liten lunch och sedan åka till IKEA. Vi hittade en massa fina handdukar på Hemtex igår så nu vill jag verkligen fixa badrummet. Vi ska köpa trall till badrummet, så det blir lite som en båtkänsla typ. Blir nog fint =)

Idag har jag grundat med Dignity, därefter två olika bruna skuggor och en gul från Manly-paletten. Lite svart kajal och mascara också. Läppstiftet är Pearly Purple från Isadora.

  1. Det här var verkligen en väldigt snygg sminkning. Brunt och den här guldigt gula blev riktigt bra tillsammans. Den kombon ska jag komma ihåg till en dag när solen skiner. (Vilket den INTE gör i Stockholm just nu.)

Comments are closed.