Den här enorma bokhögen väntar på mig nu. Illusionen om Gud tog så lång tid att läsa att jag nu är hur långt efter som helst, speciellt med tanke på att jag får en inbunden bok i månaden plus två pocketar. Så det blir en del. Dessutom har jag visst lite tidningar att läsa med, de till vänster alltså. Högen bakom är lästa redan.

Så, vad ska jag läsa nu? Klicka upp bilden så ser ni bättre. Är det någon av dessa ni kan rekommendera särskilt mycket?

Okategoriserade
 1. Jag har oxå lyckats lägga på mig en hög för att jag kämpat med ”de välvilliga” i eeevigheeter..Den enda jag läst av de du har är ”Utan ett ord” -snabbläst och lite sisådär..Själv är jag nyfiken på ”karlstad zoologiska” den tror jag på.

 2. Människa utan hund av Håkan Nesser är en riktig höjdare, jag skulle absolut sätta tänderna i den om jag var du!

 3. Jag har inte läst nån av dom här heller men kommentarantastar ändå! Jag skulle hugga på Ren Jeremy, den måste ju vara intressant. Utav den kom jag att tänka på Jenna Jamesons självbiografi och Mötley Crues The Dirt, dom är läsvärda;)

  p.s. Bra att Wendy mår fint och bajsmaskinar och ståjar <3
  .-= » badbombens senaste inlägg: Badis är nyfiken på sminkmärket Inglot =-.

 4. Åh, Den Sista Föreläsningen är så bra. Man får en del att tänka på när man läser den.
  Det var den jag skulle rekommendera :)

 5. Jag har gillat allt jag har läst av Håkan Nesser, även de böcker som inte är deckare (men de är alltid lite mystiska och får en att tänka till och fundera på vad man har läst).

  Nora Roberts tyckte jag att jag såg långt ner i ena högen? Perfekt att läsa när man vill vila hjärnan lite! :) Det positiva med Nora R. är att man kan vara 100% säker på ett lyckligt slut, och ibland är det just det jag vill ha!

 6. Det här är inget tips på de böckerna du hade på bilden, men jag rekommenderar verkligen Carlos Ruiz Zafón, han har skrivit två böcker som heter Vindens Skugga och Ängelns Lek. Båda är jättebra och jag tror inte att det spelar någon roll i vilken ordning man läser dem. Båda utspelar sig i Barcelona, den ena på 20-talet och den andra på 40-talet (om jag minns rätt). Vindens skugga är utgiven först, men utspelar sig sist. De är fristående från varandra men vissa personer nämns i båda böckerna.

Comments are closed.