19 juni, 2024

Recensioner: Sunsilk Thickening Volume

 
Dags för en recension tycker jag, så gott det nu går!

I oktober skrev jag om en nyhet från Sunsilk, Sunsilk Thickening Volume med ett set om 4 produkter som ska ge dig mer volym i håret. Shampoo och balsam, torrshampoo och mist. Det var Teddy Charles som utvecklade dessa tillsammans med Sunsilk och du kan läsa pressmeddelandet här i Vacker & Underbar.

Nu kommer Sunsilk Co-­Creations Thickening Volume till butikerna. Sunsilk Co-­Creations har tillsammans med den internationellt erkände hårstylisten Teddy Charles skapat ännu en revolutionerande kollektion hårprodukter för volymiöst hår – Thickening Volume. Den nya serien med schampo, balsam, mist och torrschampo innehåller Root Lifting Technology och är speciellt utvecklad för att möta kvinnors strävan efter volym i sitt hår.

Jag fick alltså dessa i recensionssyfte och trodde att de fanns i alla affärer. Kanske finns shampot och balsamet, men tydligen är det svårt att hitta misten. Om någon vet var de finns får du gärna höra av dig!
 

Recension

 

Sunsilk Volumizing Dry Shampoo

Den här kan jag inte alls uttala mig om. Jag har bara testat den 2-3 ggr, sedan var flaskan tom! Mycket underligt, den måste ha laddat ur sig på något sätt. Men jag har för mig att den inte var riktigt lika bra som Lee Staffords torrshampoo eller Batistes.

Betyg: –

236 ml, cirkapris 50 kr

Sunsilk Volumizing Mist

Nja, förstår inte vitsen alls med denna. Vad är tanken? Har blivit stående då jag inte märkt någon effekt av den då jag använt den. Mycket underlig produkt.

Betyg: 1 av 5

150 ml, cirkapris 40 kr

Sunsilk Thickening Volume Shampoo

Denna använder jag kanske varannan gång jag tvättar håret. Jag märker inte mer volym än av andra shampoon som utlovar volym men den funkar utan anmärkning. Det blir ingen woweffekt direkt, men så är det inget salongsshampoo heller.

Betyg: 3 av 5

250 ml, cirkapris 30 kr

Sunsilk Thickening Volume Conditioner

Det enda krav jag har på ett volymbalsam är att det inte tyngs ner och känns fett. På detta uppfyller detta balsam kraven, även om jag liksom shampoot inte finner någon wowfaktor. Ett helt ok balsam, men inte mer.

Betyg: 3 av 5

200 ml, cirkapris 30 kr