Insåg när jag letade reda på vad denna penna hette, att jag aldrig tipsat om den eller recenserat den. Dags för det alltså!

Pennan heter Face Stockholm – Correct Pencil och är inte mer eller mindre än den ultimata, perfekta pennan att använda i vattenlinjen för att få dina ögon att se klarare ut. Den är vaniljgul kan man säga, inte vit och inte beige utan en färg som är perfekt för vattenlinjen. Jag har den ganska ofta, men glömmer nästan alltid att ha med den i listan. Detta eftersom den inte syns! Den ger bara ett resultat i form av en piggare blick.

Pennan är av vanlig vässningstyp, men den är inte för mjuk eller för hård vilket gör den lätt att vässa och använda. Just att den inte är vass gör den behaglig på den känsliga slemhinnan närmast ögat. För mig gör den här hela skillnaden tidiga mornar när sömnen inte blivit tillräcklig.  Och om du vässar den ofta eller spritar spetsen kan du också använda den i flera år, den här typen av pennor används inte så väldigt mycket trots allt.

Mer finns inte att säga, köp den och använd den! Pronto!

Correct Pencil

A concealer in a pencil!

For precise coverage and correction, this multi-purpose eye and lip pencil can be used on the lips as a base, to conceal blemishes and camouflage skin discolorations.

Betyg: 5 av 5.
Pris: $17, antar drygt 120 kr i butik.
Mängd: 2 g
Köpa igen: Ja
Inköpsställen: Face Stockholms butiker
Läs mer om produkten: På Face Stockholms hemsida

Det här är inlägg 16 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Denna blev jag intresserad av, har länge velat ha en men inte orkat leta reda på vilka märken som har och vilka som rekommenderas. Denna ska jag lägga på minnet, tack!

Comments are closed.