eyekoFörra sommaren köpte jag mig Glossybox speciella englandslåda – ett av de (få) produkter som jag gillade i den lådan var Eyeko Skinny Liquid Eyeliner! Och jag använder den fortfarande så här långt efteråt!

Så här står det i säljtexten om Eyeko Skinny Liquid Eyeliner:

Oavsett om du vill tjock dramatisk eyeliner eller tunn glamorös kan du få det med Skinny Liquid Eyeliner. Skinny Liquid Eyeliner är lätt att applicera och lätt att styra på ögonlocken.

  • Natriumhyaluronat skapar en blank yta
  • Pigmentrik svart färg
  • Smular och kladdar inte
  • Håller i upp till 12 timmar
  • Lätt att applicera

Hur bra resultatet blir med en flytande eyeliner beror förstås på hur duktig du är, eller van snarare. Jag har använt eyeliner i många år men tycker fortfarande det är jättesvårt att få snygga linjer. Dessutom klarar jag inte av att göra en snygg vinge och svårare blir det ju rynkigare ögonlock jag får. Tro mig, de är inte r-y-n-k-i-g-a men de är på väg att bli. Knepet för att lyckas stavas alltså bra eyeliner och där tycker jag den här från Eyeko är bland de bästa jag provat.

Förutom resultatet som jag tycker blir svart och fint, så har den alltså hållt så här länge. Kanske dumt iofs, jag är väl dumsnål ibland vad gäller smink… Men den är fortfarande relativt flytande och svart och fortfarande min to-go-eyeliner.

Så är du ute efter en ny eyeliner kan jag högt rekommendera denna! Nedan till vänster ser ni en mejk jag gjorde när den var precis ny, i augusti 2013, och till höger den senaste mejken från mars 2014.

ons-0708-2tors-2703-2

 

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner finns på Kicks.se för 119 kr eller Eyeko.com för £12.00 / €12.00 / $16.00

English: Review of Eyeko Skinny Liquid Eyeliner, love this eyeliner! Good quality and perfect formula.

_

Produkt: Eyeko Skinny Liquid Eyeliner
Betyg: 5 av 5
Pris: 119 kr / £12.00 / €12.00 / $16.00
Mängd: 2 g
Köpa igen: Ja
Inköpsställen: Kicks.seEyeko.com
INCI: Aqua, Ammonium Methacrylate Copolymer, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN: CI 77499 (Iron Oxide Black), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77492, CI 77491(Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 19140 (FD&C Yellow 5), CI 77288 (Chromium Oxide Greens).
Analys INCI: Inga varningar på CosDNA.

  1. Jag har letat efter en no poo eyeliner, men ser att den där har både Peg och Phenoxyethanol i sig. Men gav inga varningar på cosDNA, jag brukar undvika bägge dom och hittar ingen eyeliner då, nu måste jag läsa på nånstans.

Comments are closed.