28 april, 2024

Dagens: Trygg och guldig

Idag fick jag gå upp tidigt och göra ordning mig för en motionsanalys på Itrim! Jättetrevliga människor där och det känns bra att det är ett viktminskningsställe eftersom ingen är superdeffad eller skitsmal där! Det blir lagom jobbigt att börja liksom. Men som jag skrev igår, jag är absolut inte överviktig men alldeles för mycket av mina fd muskler är bara fett nu och jag har dålig kondition.

Det är förresten skrämmande så lat jag egentligen är… Stannar väldigt ofta hemma och sover när jag kunde ha tagit en promenad i stället. Jaja, nu ska vi ändra på det, är du med mig? Minst 5000 steg per dag nu i början, så rota fram en stegräknare så kör vi!

Dagens är en gammal favorit med min guldbruna skugga från Too Faced. Jag älskar verkligen denna skugga för jag kan nästan inte misslyckas med den. Bara svep in hela ögonlocket med skuggan, sedan ta en större skugga och sudda försiktigt uppåt så kanterna blir oskarpa. Så enkelt och så snyggt! Sedan tar man lite svart gelliner i kanterna och mascara så det ramas in på ett bra sätt.

En tanke på “Dagens: Trygg och guldig

Kommentarer är stängda.