20 april, 2024

Dagens: Mission 2 Mars

tors-0301-1

Igår var det dags att jobba igen, efter jul- och nyårsledigt. När jag satt där i den mörklagda bussen fick jag en idé om att låtsas att jag var på väg till ett uppdrag på Mars, Mission 2 Mars alltså. Alla bilder jag tog till Instagram var på engelska och med typisk militär-scifi-lingo. Ofta när jag skrev mina små uppdateringar, ”My spaceshuttle got big problems navigating thru this icy landscape.” eller ”Close encounter with alien lifeform. Approaching with caution, awaiting orders from ground control. #Mission2Mars”, satt jag och småfnittrade åt mig själv. Kanske inte åt min fyndighet eller att det var så himla bra alltid, men för att det var så knäppt och roligt. Bilderna i sig var inte märkvärdiga eller fina, var så himla mulet så whatever.

En mulen regnig dag blev rolig, spännande och några av mina vänner engagerade sig i min Mission och skrev på Facebook eller Instagram med uppmuntran – på engelska. Som mamma aka Mother Base, efter mitt is-inlägg ovan skrev ”Take it easy. Gear 2 in take-off.” Så sjukt roligt och jag fnissar fortfarande! Vill du kolla min resa till Mars kan du besöka statigr.am här, ordningen är lite omkullkastad i början men det går nog att få kläm på det ändå (de som är från akrogirl alltså).

Nåja, det gjorde min dag iaf! Vi ska prata smink också! Här har jag använt Nyx jumbopenna Milk under den lila Lancômeskuggan jag fyndade på mellandagsrean. Skuggan är fantatiskt vacker med sitt blå skimmer – men den är väldigt svår att få stuns i! Jag vet inte riktigt hur man ska göra för att den lila ska poppa, jag upplevde också att den bleknade under dagen, även om den inte creasade. Men ändå ganska enkel att applicera och jag kände mig väldigt fin i mina arbetarkläder och svarta mössa.

I övrigt inget okänt för er tror jag. Bra torsdag trots duggregnet!

tors-0301-3tors-0301-2

Produktlista

Hud
Foundation: Mac Studio Foundation
Rouge: H&M Blush – Sugar Coral
Shader: Bare Minerals bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Nyx JP Milk
Ögonskuggor: Lancôme Color Design – Sensational Effects Eye Shadow – 602 Quartz Purple.
Mascara: Organiqs
Kajal: BareMinerals svart kajal
Vattenlinjen: Face Stockholm Vanilla

Läppar: Clinique Chubby Sticks – Voluptuos Violet.

4 tankar på “Dagens: Mission 2 Mars

Kommentarer är stängda.